Historie

Installatørvirksomheden fik sin spæde start tilbage i 2006, hvor virksomheden blev drevet fra privat-adressen på Mariagervej i Randers. Her havde nuværende ejer – elinstallatør Morten Lauridsen – en mindre lejlighed, og driften foregik i privat-regi.

Virksomheden og aktiviteterne voksede sig hurtigt større, og derfor var der i 2008 behov for mere lagerplads og kontor. Nye lokaliteter blev derfor fundet i Linde få minutters kørsel fra Randers. I forbindelse med den geografiske flytning, blev virksomheden samtidig omdannet til selskabsregi.

I perioden fra 2006-2017 voksede kundekredsen sig større og større, opgaverne blev mere og mere erhvervsorienteret og virksomheden cementerede i denne årrække sin blomstrende succes.

Morten etablerede i årene 2011-2016 sin egen lille familie, og derfor var tiden en knap ressource, som direkte modpol til livet som selvstændig.

I sommeren 2017 valgt Morten at sælge lager og driftsmidler til den virksomhed, som han selv var blevet ansat/lønmodtager hos. Kundekredsen blev derfor serviceret i en anden el-forretnings navn.

Efter kort tids ansættelse hos el-forretningen, valgte Morten at “bryde ud”, da livet som lønmodtager ikke var som forventet.

El-Neff ApS så derfor dagens lys i 2018, og er nu klar til at fortsætte den tidligere succes. Nok er selskabet nyt, men erfaringen hos Autoriseret Elinstallatør Morten Elneff Lauridsen er mangeårig.

Selskabet beskæftiger idag 2 mand, og vi er klar til at hjælpe DIG!

Lukket for kommentarer.